Missie

De Bierkreek is een (inter-)nationaal rozenontmoetingspunt en rozenkenniscentrum. Het is een toegankelijk, educatief en informatief rozenparadijs hand in hand met de natuur en respect voor mens, plant, dier en omgeving. Bovenal blijft het een duurzaam producerende kwaliteitskwekerij (geen tuincentrum). Zij richt zich op het uitdragen van kennis over natuur in relatie tot duurzame productie van rozen.

Zij hecht veel waarde aan eerlijke en duidelijke voorlichting richting eindconsument en collega kwekers.

De Bierkreek levert uitsluitend eerste kwaliteit biologisch gekweekte rozen aan bedrijven en eindconsument. De overdracht van het product aan de klant gebeurt met de grootste service en zorg. Deze overdracht is net zo belangrijk als de investering in biologische teeltmethoden.

 

Visie

De Bierkreek is een bekende prettige verblijfplaats in het Zeeuwse, waar in de eerste plaats Nederlandse en Belgische liefhebbers van ruimte,  rust en natuur graag zullen verblijven, naar terugkijken en weer terugkeren. De echte rozenliefhebber, zal zelfs vanuit de verre uithoeken van Europa en overzeese continenten een ware rozenpelgrimage maken om de roos in optima forma te beleven. Hij treft er een zeer bijzonder bijeengebracht assortiment aan van zeer oude bijna vergeten soorten tot en met de allernieuwste creaties van wereldtopveredelaars en amateurs. Omdat er zoveel te doen, te leren en te zien is rond het thema biologische roos, is het zelfs mogelijk om midden in de rozen kortstondig te overnachten. De Bierkreek kent een vaste kring van zakelijke afnemers.