Actueel

9 januari 2021

29 december 2020

het is zo ontzettend nat geweest de laatste weken; eindelijk kunnen we deze maand de biologische rozenplanten uit de grond halen

Dutch Rose Gin

Als u dan toch lekker zit in die leunstoel; waarom geen lekker drankje erbij? Wij zijn best wel trots op de Dutch Rose Gin, waarin onze rozenblaadjes zijn verwerkt. Deze unieke gin is verkrijgbaar bij Slijterij de Vuurtoren | Meisje van de slijterij in Sluis. Eerst even proeven? Dat kan daar in de winkel, of bestel direct online.

November 2020

Wat een mooie tijd om je heerlijk te nestelen in je comfortabele leunstoel bij de open haard… mét leesvoer voor de feestdagen. Lees nu het rozenartikel over de Bierkreek in de Rozenspecial van Gardener’s World. Met als kersttoetje: op de achterkant van het magazine staat onze advertentie met een speciale lezerskorting. Gebruik de kortingcode uit de advertentie bij het afrekenen in onze webwinkel. Deze korting is geldig tot en met 1 maart 2021.

Oktober 2020

In het november/december nummer van de Nederlandstalige versie van Gardener’s World staat onze advertentie. Voor lezers van dit tijdschrift is een speciale lezerskorting opgenomen. Gebruik de kortingcode uit de advertentie bij het afrekenen in onze webwinkel. Deze korting is geldig tot en met 1 maart 2021.

September 2020

Tot op het laatste moment was het niet zeker of het door kon gaan. Maar het Hex Garden Festival kreeg groen licht! Wij waren erbij, zij het incognito …

Juli en augustus 2020

Handen en voeten hadden we nodig dit jaar, om alle verkooppunten te kunnen blijven beleveren.

Juni 2020

…… 93 mm in 1 uur tijd ……

Mei 2020

Onze verkooppunten zijn een vogelparadijs!

koolmees tussen de biologische rozen bij Intratuin Maastricht

April 2020

De kwekerij is open!

Net als altijd is onze kwekerij vrijdagmiddag open van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag 10:00 tot 17:00 uur.

We hebben het geluk dat we de ruimte hebben en alles in de buitenlucht doen. Dat geldt voor ons eigen werk, maar ook voor u. Komt u rozen of mest afhalen, dan vragen wij u buiten af te rekenen. Zo kunnen we voldoende afstand houden van elkaar.

Betaal, als het kan, contactloos of met pin.

Bent u van plan om te komen, laat het ons van tevoren weten, dan kunnen we uw bestelling klaarzetten. Voor uitgebreide adviezen vragen wij per email contact op te nemen.

Online bestellen en verzenden kan ook

In onze webwinkel houden we dagelijks bij welke rozen op voorraad zijn. Nu het warmer wordt groeien ze hard, dus de voorraad wisselt vaak. Check de site regelmatig voor een actuele voorraad!

Niet alle rozen staan op de website. Onze rozen zijn ook te koop bij onze verkooppunten. Bent u speciaal op zoek naar een soort die u niet kunt vinden? Mail ons!

Uw online bestelling verwerken wij zo snel mogelijk. Bij verzending vragen wij u om een beetje geduld. Het gaat om de verzending van levende planten die om de nodige zorg vragen. Geef ons alstublieft de tijd om dit te doen. Het is nu ook mogelijk om onze speciale rozenmest Mest-op-Maat© te laten verzenden: soms kan daarmee het laatste plekje in de verzenddoos worden gevuld!

Onze verkooppunten in het land blijven bevoorraad

Zolang wij dat mogen en veilig vinden, blijven wij onze verkooppunten (in Nederland) bevoorraden. Dit betekent dat de rozen wekelijks worden aangevuld. Mocht u speciale wensen hebben, neem dan contact met ons op per email, dan bekijken we of we de rozen bij een volgende aanvullingsronde mee kunnen nemen.

November 2019

Er is weer een nieuwsbrief Schot in de Roos!

Lees hier het artikel in het november nummer van Groei & Bloei

Het is tijd om de nieuwe oogst rozen uit de grond te halen. We zijn al een paar dagen bezig en het gaat lekker, het weer werkt mee en de grond valt goed, niet te nat, niet te droog.

Alle bestellingen worden er direct uit geselecteerd. Na het rooien begint het sorteren en oppotten. Welke zijn goed, welke minder, welke zijn besteld, welke gaan we oppotten. Zo snel mogelijk, zodat de rozen na de winter zo goed en zo snel mogelijk uitlopen.

rozen oppotten