terugblik op 2021

Het is lang gelukt om allemaal gezond te blijven afgelopen jaar, hoewel wij, dit schrijvende, wél in quarantaine zitten vanwege drie gevallen van ‘het’ virus. Geluk bij een ongeluk is dat het simpelweg toch te nat is om te rooien, we kunnen de grond niet in. 

Hans heeft in september een nieuwe knie gekregen en is druk aan het oefenen om straks in ieder geval de tractor met de rooiploeg te kunnen bedienen. Mensen die op een bestelling wachten van kale wortel rozen, moeten dus nog even geduld hebben.

De ‘gekte’ die in het voorjaar ontstond resulteerde er wel in dat wij op een bepaald moment te weinig rozen hadden om de website goed te vullen. Zelfs op sommige verkooppunten waren de rozentafels leger dan dat u van ons gewend was. Een biologische rozenkweker kán nu eenmaal niet zo eenvoudig rozen bijkopen als andere, niet biologische bedrijven. 

Door de nauwe samenwerking met onze Duitse collega Rosenschule Ruf, (ook gecertificeerd biologisch) hebben wij toch nog een en ander aan kunnen bieden. Met het gevolg dat er dan ‘plotseling’ nieuwe soorten op de website staan. Sommige daarvan zullen blijven, andere verdwijnen weer.

zweefvliegen op roos red dagmar hastrup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *