Contact

Contact

U kunt ons bellen, maar vaak zitten wij met onze handen in de klei of zijn wij elders in gesprek met klanten. Wij nemen graag de tijd u ook goed te woord te staan. Soms is het net zo handig om eerst even een email te sturen; u krijgt dan dezelfde dag antwoord.

[email protected]

U bent particulier; bel met Geertje: +31(0)650908824
U bent een bedrijf; bel met Hans: +31(0)612905085

Wij zijn open

vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur
zaterdag vanaf 08.30 uur tot 17.00 uur
op andere dagen op afspraak

tot en met zaterdag 30 november 2019
vanaf vrijdag 6 maart 2020

In de winterperiode zijn wij dus gesloten. Maar bestellen via de webshop kan het hele jaar door. Zolang het niet vriest kunt u planten! Houd er wel rekening mee dat in de winterperiode niet alles leverbaar is, omdat de rozen dan nog moeten groeien.

Stuur ons een bericht:

U bent van harte welkom

U moest eens weten hoeveel werk er achter de schermen is gebeurd, voordat u de trotse bezitter kunt worden van uw nieuwe dierbare roos! Om dit werk gedaan te krijgen, werken wij 4 dagen voor ‘onszelf’ en zijn wij twee dagen volledig beschikbaar voor u. In de winterperiode zijn wij voor bezoek gesloten. Bestellen via de webshop kan wel.

Wij genieten ervan om u op deze twee dagen onze prachtige rozen te verkopen en te adviseren. Voor uitgebreide (tuin-)adviezen, workshops en rondleidingen vinden we het fijn als u juist op andere dagen komt, bel of mail dan even van tevoren om een afspraak te maken.

Waar vindt u ons?

Biologische Rozenkwekerij de Bierkreek
Zevenhofstedenstraat 9
4515 RK IJzendijke
Nederland

LET OP: de Bierkreek is nu alleen bereikbaar via de zuidelijke parallelweg langs de hoofdrijbaan (N61). U komt op deze parallelweg via de rotonde bij IJzendijke (richting Waterlandkerkje) of via de rotonde bij Schoondijke. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem deze nieuwe informatie nog niet heeft.

Tolvrije zaterdagen Westerscheldetunnel

Bent u van plan om op een zaterdag de kwekerij te bezoeken?
Als u vanuit Nederland komt, ligt de Westerscheldetunnel op uw route. Dit is een toltunnel. Kijk even op de site van de Westerscheldetunnel; één keer per maand is er een tolvrije zaterdag! 
Kunt u weer een roos extra meenemen van de kwekerij….

Op tolvrije zaterdagen organiseren wij speciale themadagen; houd ze in de gaten!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.