onze missie

Onze missie

Bij de Bierkreek vinden we het vanzelfsprekend dat wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid nemen voor het behoud van onze leefomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat werken vanuit een gezonde biodiversiteit de basis is voor goed ondernemerschap: ‘Kweken met goed geweten’. Laten we samen uw kwekerij, erf, tuin of balkon omtoveren tot groene biodiversiteitsparel. Verwonder en geniet, ook in de toekomst.
 

Marianne Lundahl:

Biologisch telen betekent pionieren, hard werken en vooral anders denken; niet zomaar al het onkruid weghalen, maar een balans zoeken met de natuur. Ook onkruid heeft een functie voor bepaalde organismen. De natuur is zoveel complexer dan dat wij denken. De verwondering om iedere keer weer iets nieuws te ontdekken is fantastisch. Het geeft enorm veel voldoening om buiten op deze manier sierplanten te kweken en tegelijkertijd de biodiversiteit een klein stukje te vergroten. Dat maakt het de extra inspanning waard.

Geertje van der Krogt:

Mijn man, Eric, was de boer van ons team, de uitvinder van onze speciale wiedmachine en de ontwikkelaar van ons ‘Mest-op-Maat’-programma. We doen nu ons best het enorme gat op te vullen dat Eric achter heeft gelaten en gaan met kracht en volle passie door. Hij zou dat ook niet anders hebben gewild.”

Hans van Hage:

“Ik heb mijn kennis van de techniek afgelopen jaar in razend tempo bijgespijkerd. Daarnaast blijf ik natuurlijk onze kennis uitdragen. Ik probeer de verbindende schakel te zijn met de groene wereld en de kwekerswereld en zoek daar waar het kan samenwerking. Ook de winkelvloer vergeten we daar niet bij. Onze rozen zijn uniek en hebben een verhaal.