Bon Appétit ®

24,95

Bon Appétit is een roos van de Canadese Breeder Brad Jalbert en is door Edwin Vinke, chefkok van Sterrenrestaurant de Kromme Watergang gedoopt in 2013. Edwin weet de roos te waarderen vanwege de lichte, zoetige anijssmaak. De bloemblaadjes geven dropachtige tonen af aan een salade, maar combineert ook prima bij vis. Denk aan de combinatie venkel/varkensvlees? of Zeebaars venkel? juist, op die manier kan je ook deze, frisse, oranje bloemblaadjes gebruiken. Subtiel, dat dan weer wel. Bon Appétit heeft een goede standplaats nodig, liefst in de zon, goede bodem en voldoende vocht. Kijk ook eens bij onze andere eetbare rozen: Nadia Zeroual, Pear, Dolce, Eveline Wild, Theo Clevers en Renée van Wegberg.

Uitverkocht

Ontvang een bericht wanneer de roos (of mest) beschikbaar is


Verder winkelen

Extra informatie

Gewicht5 kg
Winner

Jalbert

smaak

Jaar

2013

Roostype

Groep

Floribunda

Hoogte (cm)

80-120

Bodembedekkend

Nee

Kleur

Geur

Bloemvorm

Bloemgrootte

Bloei

Bij/Insecten vriendelijk

Stekelloos

Verdraagt schaduw

Verdraagt arme grond

Nee

Verdraagt (zoute)zeewind

Nee

Klimaatzone

5

Meeldauw

Roest bestendig

Sterroetdauw

Snijroos

Landschapsrozen

Pergola of rozenboog

Pot en balkon

Haag

Nee

Bottels

Voor in bomen

Aantal per m2

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bon Appétit ®” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *