Mest op Maat®

0,0051,90

Organische rozenmest met unieke samenstelling

Als vuistregel hanteren wij:
150 gram per struik- of heesterroos
300 gram voor volwassen stamrozen, klimrozen en ramblers (ouder dan 3 jaar)

TIP – Om de voedingsstoffen bij de wortels te krijgen is het heel belangrijk dat de wortelzone goed nat is na het mesten. De afgelopen jaren was zowel het voorjaar als de zomer erg droog. Kijk daarom altijd goed of de bodem vochtig genoeg is. Twijfelt u? Weet dan dat teveel water geven vrijwel onmogelijk is, te weinig wel! Na het vochtig maken de mest uitstrooien op de aarde rond de plant. Daarna nog eens water geven mag, zeker als u verwacht dat het droog blijft.

Verder winkelen
Categorieën: ,

Beschrijving

Mest op Maat®
Organische rozenmest met unieke samenstelling!
Onze mest is een mengsel van voedingsstoffen (stikstof, fosfaat en kalium ) in organische vorm, sporenelementen, actief bodemleven en voeding voor deze organismen. Het actief bodemleven bestaat uit schimmels en bacteriën waarmee rozenwortels samenwerken. Met deze ‘mest’ ontstaat een harmonieus geheel tussen plant en bodem. De mest is afgestemd op de tijd van het jaar en de grondsoort: er is Lentemix, Zomermix en Herfstmix. Lees meer over Mest op Maat®.
Mestabonnement
Rozen vragen minimaal twee keer per jaar om bemesting. Maar wees eens eerlijk: hoe vaak vergeet u dat? Voor een optimale verzorging van uw rozen kunt u nu bij ons een mestabonnement afsluiten. Met het mestabonnement mest u op tijd, geeft u de juiste hoeveelheid voor uw type rozen. De samenstelling is geheel organisch. Voor het advies en toezending betaalt u een vast bedrag per jaar. Mail ons voor meer informatie.

Onze rozenmest

Extra informatie

GewichtN/B
Rozenmest

Herfstmix

Grondsoort

Standaard

hoeveelheid

150 gr, 300 gr, 450 gr, 600 gr, 1 kg, 1,5 kg, 2 kg, 2 kg, 3 kg, 4,5 kg, 6 kg, 7,5 kg, 9 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mest op Maat®” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *