nieuw in de webwinkel: voorraadfilter met bericht

Letterlijk achter de schermen wordt er wekelijks aan de website gewerkt. Hoe presenteren wij onze rozen het beste aan u? . Daarbij, rozen groeien! Houd die voorraad maar eens bij! Het zijn geen boeken, cd’s of pennen die je op de plank hebt liggen en op commando kunt aanvullen uit een magazijn. Elke week worden er verkocht en elke paar weken zijn er nieuwe klaar voor de verkoop. 

De webwinkel is nu zo ingericht dat u in één oogopslag ziet wat er direct beschikbaar is, of welke later komen (die dus nog groeien). Als een soort nog groeit, en de voorraad dus op “0” staat, kunt u nu aangeven dat u een berichtje wil krijgen als de voorraad wordt aangevuld. Handige vondst van Koen vinden wij. Gezien het grote aantal reacties die we hebben gekregen, vindt u dit ook! 

Voor 2023 kunnen wij ook al inschatten welke soorten er volgroeid zullen zijn. Deze zijn dit jaar geoculeerd. We hebben ervoor gekozen deze nog niet op de website te zetten. Veel klanten gaven aan dat ze het te lastig vonden om té ver vooruit te kijken. Los van dat, kan er nog van alles gebeuren in het groeiproces, waardoor er nog planten uitvallen.

honingbij op dille
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *